Om Juicebox

Juicebox

Hvad er Juicebox?+

Juicebox er en platform, hvor du kan finde Producere, Mix & Master og Lydstudier.
Vores mål er at gøre det nemt for alle, uanset økonomisk råderum og personligt netværk, kontrakt hos pladeselskab mv. at finde lige præcis den musikalske samarbejdspartner eller det lydstudie de står og mangler til deres næste projekt.
Samtidigt stræber vi efter at blive en central ressource for landets musikere, ved at samle viden om alt fra hvordan man starter ud med at indspille, til hvordan man bedst promoverer sin musik, og danner en videns-base baseret på erfaring og troværdig viden. På sigt går vi efter at blive et samlingspunkt for landets musikere og lydfolk.
Velkommen til - Vi håber du får en god oplevelse på platformen!
- Juicebox-teamet

Hvem står bag Juicebox?+

Juicebox blev grundlagt af Mathias Møller Preisler, Frederik Hald, Martin Linde Danty og Andreas Gade Hjarnø i 2019, men det var først i 2020 at de for alvor begyndte at bygge den platform du benytter lige nu. Herunder kan du læse om alle 4, og længere nede kan du få et overblik over vores Advisory Board. God fornøjelse. 

Mathias Møller Preisler - Co-CEO+

Mathias har efterhånden skrevet musik i halvandet årti, og er i de seneste år begyndt at producere og udgive musik officielt, både i sit eget alias Preis og som den ene halvdel af gruppen SpaceCamp. Han har derudover en kandidat i Kommunikation og Globale Studier fra Roskilde Universitet, og det er i kombinationen af det musikalske og det akademiske man skal finde hans kompetencer. Mathias besidder det vi kalder industry-knowledge samt evnen til at oversætte dette til løsninger der skaber værdi for Juicebox som virksomhed. Mathias har både sans for detaljerne og er god til at holde det store overblik.

Frederik Hald - Co-CEO+

Frederik er selvstændig producer, sangskriver og rapper, både i sit eget alias Fred Hall, samt som den anden halvdel af SpaceCamp, og han betegnes ofte som en ildsjæl inden for musikbranchen. Frederik har en unik evne til at snakke med alle mennesker, hvilket har givet ham et stort netværk i branchen, og han forstår altid at udnytte de muligheder der opstår foran ham. Frederik har derudover læst virksomhedsstudier på sin bachelor og Globale Studier på sin kandidat, begge dele på Roskilde Universitet.

Martin Linde Danty - CXO+

Martin har altid haft en fod indenfor i musikverdenen, og har både spillet som DJ i flere sammenhænge og produceret musik for andre kunstnere. Han har derudover været med i flere forskellige startups og har iværksætteri i blodet. I sine tidligere startups har Martin haft stort fokus på at skabe et product-market fit der generere stor værdi for målgruppen, og med sit arbejdet ved siden af som designkonsulent for Microsoft, er Martin den perfekte UX og UI designer at have med på holdet i en startup som Juicebox.

Andreas Gade Hjarnø - CTO+

Andreas er hvad man kalder en serieiværksætter og en vaskeægte tech-nørd, og det er ment på den bedst tænkelige måde. Andreas har arbejdet som frontend og backend udvikler i over et årti, og har med sin lange erfaring bygget utallige solide, hurtige og skalérbare platforme. Og som resten af Juicebox holdet har Andreas haft musikken tæt inde på livet, og spillet som DJ til fester og på flere forskellige natklubber. Vi tør godt sige at Andreas er den type udvikler som enhver startup ville drømme om at have med på holdet. 

Advisory Board

Finn Vagner - Director of Business Development i Kraftvaerk +

Finn har siden 1993 arbejdet som manager i IT og telekommunikation. Han har en bred viden i alle aspekter af værdikæden: salg, marketing, teknik, rådgivning, udvikling, implementering, vedligeholdelse, logistik, drift og forretningsadministration. Finn har erfaring fra meget store og meget små virksomheder, såvel danske som internationale virksomheder. Finn været direktør i flere forskellige selskaber, herunder Siemens, Atos, Netgroup og Sentia. Finn er derfor en ideel rådgiver for Juicebox i aspekter som ledelse, organisering, salg og produktudvikling

Jesper Brok-Jørgensen - Co-Founder & CMO hos Happy Helper+

Jesper er marketings ekspert med stor erfaring i at skalere startups i forskellige markeder. Ud over at være CMO i den succesfulde platforms- og rengøringsvirksomhed Happy Helper, så har Jesper en baggrund i den tyske vækst-virksomhed Rocket Internet, og han har mestret evnen til at skalere og vækste virksomheder, og det er i disse aspekter han rådgiver Juicebox. 

Madeleine von Warburg - Kultur- & Projektkoordinator hos Københavns Kommune+

Madeleine har haft fingrene dybt begravet i musik- og kulturlivet i et årti og har haft sin egen virksomhed, Mad War Management, siden 2014. Hun har været primus motor i utallige musikprojekter, specielt indenfor hiphop verdenen, og hun refereres ofte af folk i branchen som “hiphopmor”. Erfaringen spænder bredt fra at have været projektleder af Google events, afviklet underholdning til Superliga kampe i Parken til at være projektleder af Bas Under Buen og 48 Timer Festival. Hun har derudover været ansat som kultur- og projektkoordinator i Københavns Kommune siden 2016, og er derfor den ideelle rådgiver for Juicebox i flere forskellige sammenhænge - både som en integreret del af kulturlivet, men også som repræsentant for en statslig institution.

Nikolaj Bomann Mertz - CMO hos NORD.investments+

Nikolaj’s CV og kompetencer taler for sig selv. Han har i 4 år været CMO i NORD.investments og været med til at drive det til en stor succes og en børsnotering. I den forbindelse er han bl.a. kommet i TALENT 100 hos Berlingske i 2022. Herudover er han tidligere UX Architect hos både Nitro Digital og Wunderman, hvor han har arbejdet med flere markante brands, og han har også selv startet flere forskellige startups og lavet exits.

Manus Bell - Co-Founder & CEO hos pladeselskabet Affiliated+

Manus er boardets musikindustri-ekspert, og har et enormt netværk i musikbranchen. Manus har udgivet sin egen musik og spillede utallige koncerter i det sidste årti, og har sidenhen startet sit eget uafhængige pladeselskab Affiliated som efterhånden er blevet en fast etableret institution i musikbranchen i Danmark. Som rådgiver kan Manus give Juicebox en unik branche-viden, og kan hjælpe med at tage vigtige beslutninger om tiltag som skal gavne musikere og den professionelle del af industrien. 

Jamie Neubert Pedersen - Co-Founder & CTO hos Freemi+

I sit daglige virke arbejder Jamie som Full Stack Engineer hos Pensure, og han har tidligere været med til at starte og været CTO i virksomheden Freemi. Den kombination giver Jamie en unik indsigt i det at skabe en succesfuld startup samt at arbejde som CTO og programmør. Dette gør Jamie til en værdifuld rådgiver i Juicebox som tech-ekspert i platforms- og deleøkonomi, specielt for vores egen CTO Andreas.