Opret et lydstudie på Juicebox: Din guide

Når du har oprettet en “sælger” profil, så skal du i din kategori (hvor du også kan vælge kategorierne “Producer” og “Mix & Master”) vælge kategorien “Lydstudier” (se billede herunder).
Profil og kategori
Når du har valgt kategorien “Lydstudier”, så dukker en knap op hvor der står “Gå til dine studier”. Klik på denne (se billeder nedenfor).

Det er i øvrigt nødvendigt at din “sælger” profil er færdiggjort før dit studie kan vises offentlig og bookes. Du kan dog godt oprette studiet og gemme det inden din “sælger” profil er færdig. 
Profil og lydstudier
På billedet nedenfor kan du se hvor dine studier kommer til at ligge (du kan oprette flere end ét, både på forskellige lokationer, men også hvis du f.eks. har et A og et B studie samme sted). For at oprette dit første studie, klik på knappen “Opret nyt studie”.
Opret Nyt Studie
Nu skal dit studie oprettes. Alle felter markeret med en * er nødvendige, resten er valgfrie. Vi anbefaler dog at du så vidt muligt udfylder alle felter, for jo mere detaljeret studie-profilen er, jo bedre idé får kunden om hvordan studiet er, og jo større chance er der for at de sender en booking anmodning. 
Opret studie
Lad os gå igennem alle felterne:

Studie navn: Skriv gerne navnet på selve studiet, og så navnet på dig selv (eller dit kunstnernavn) inde på din “sælger” profil.

Studie kategori (Lydstudie): Her kan du også skifte til “Øvelokale” hvis det er det du vil udleje, ellers lad den være. 

Udstyr i studiet: Her kan du vælge en masse forskellige typer af udstyr, som vil vises i en “tjekliste” på din studieprofil. Hvis der f.eks. er et specifikt lydkort eller en særlig mikrofon du vil nævne, så gør det i beskrivelsen længere nede. 

Tilslutningsmuligheder i studiet: Her kan du indikerer hvordan musikere kan tilslutte deres udstyr i dit studie, f.eks. en windows eller mac computer. 

Faciliteter i studiet: Det kan være vigtigt for nogle besøgende at vide om der er f.eks. Wifi eller et vindue i studiet, så underkend ikke at udfylde denne præcist.

Beskrivelse af studiet*: Her skal du beskrive alt du gerne vil sige om studiet, men som ikke kan klares i vores andre felter, og det kan være en god idé at være grundig. Det kan f.eks. være at du kun lejer studiet ud imens du selv er tilstede som lydtekniker, at der er specifikt udstyr du gerne vil nævne du har i studiet, at nogle prominente navne har lavet musik i studiet som kan fungere godt som selling points, at man kun må spille højt om dagen indtil kl. 22 osv. osv. Alt du tænker kan have relevans for kunden der læser det bør du skrive her. Og tænk gerne over hvordan du kan gøre din beskrivelse lidt personlig, det sælger typisk bedre end en “kedelig” og opremsende beskrivelse. Kontakt os endelig hvis du gerne vil have os til at læse det igennem og komme med idéer. 

Top billeder af studiet*: Her skal du uploade billeder af selve studiet. Det er her kunden for sit førstehåndsindtryk, så vælg billederne med omhu. Husk at det første billede også er det billede der bliver brugt i oversigten over studier. 

Billeder af udstyr: Hvis der er specifikt udstyr du gerne vil have lidt ekstra fokus på, så upload dem her. 

Panorama/3D billede af studiet: Det kan give en rigtig god oplevelse for kunden med et 3D billede af dit studie, så de føler at de nærmest “træder ind” i studiet.

Timepris: Dette er den umiddelbare timepris du vil leje dit studie ud til (bemærk “tilføj mængde rabat” knappen).

Min. timer: Du gider måske ikke kun leje dit studie ud i 1 eller 2 timer, så her kan du skrive det antal timer, som kunder MINDST skal leje før i kan lave en aftale. 

Max. timer: På samme måde kan du indikerer hvis der er et max antal timer du vil udleje dit studie i, hvilket kan være smart hvis du f.eks. selv skal lukke folk ind og ud, eller du selv skal være til stede som tekniker under udlejningen og ikke vil have maraton sessions. 

Tilføj mængde rabat: Hvis du vil tilføje en billigere timepris hvis kunder booker mange timer ad gangen, så skal du klikke på denne knap, og 2 nye felter vil dukke op:

Mængde rabat timepris: Her skal du skrive den nye timepris som gælder hvis kunder booker x antal timer, så hvis du f.eks. vil udleje 8 timer til 100 kr. i timen, så skal du skrive 100 kr. her. 

Min. timer før mængde rabat: Her skal du skrive det antal timer det kræver før din mængde rabat gælder. Når kunden vil booke dit studie, så vil det tydeligt stå hvor mange timer de skal booke før de får mængderabat. 

Studie adresse, studie by og etage: Her skal du angive hvor dit studier ligger. Det har stor værdi for kunden at vide præcis hvor dit studie ligger ift. om de vil booke det eller ej, specielt hvis du bor i en større by. Men hvis du ikke vil angive det præcist, så nøjes f.eks. med at skrive by og vej og undlad vejnummer/etage. Når dette er udfyldt kan du se et preview af hvor på kortet det kommer til at ligge.

Studiets åbningstider: Han kan du angive for hver dag i ugen hvornår dit studie er åbent for bookinger, og også hvis der er dage det slet ikke er åbent. Husk at dit studie aldrig bookes automatisk, men at du kun modtager anmodninger om bookinger, så det er ikke et krav at du udlejer det bare fordi det har stået som åbent i systemet. Det kan derfor være en god idé at udvide hvornår ens studie er åbent, da studiet også kun vil dukke op i oversigten indenfor det tidspunkt kunder filtrerer efter studier på. 
F.eks. hvis du har angivet at dit studie er lukket hver mandag og kunder sidder og søger efter studier og har valgt en mandag i filtreringen, så dukker dit studie ikke op på kortet. 

Gem: Når du har udfyldt det hele, eller blot dele af det, så HUSK AT TRYKKE GEM. Ellers bliver alt hvad du lige har udfyldt slettet. Du kan altid komme tilbage hertil og redigere videre, så hellere gem og kom tilbage senere, hvis du ikke når at blive færdig. 

Annuller: Hvis du vil stoppe og slette alt hvad du lige har lavet og starte forfra, så tryk annuller og opret et nyt studie. 

Når du nu har gemt, så kan du gå ind og finde dit studie (hvis din sælger profil også er færdig vel at mærke).

For at få en lille forsmag, så kommer det til at se sådan her ud:
Jonas Rendbo 1
Jonas Rendbo 2
Vi håber at du vil oprette dit studie hos Juicebox, det kommer du helt sikkert ikke til at fortryde! Vi glæder os til at se dit studie på kortet. 
Under "min profil" kan du nemlig oprette dig som producer, Mix & Master tekniker og/eller sangskriver.
"Psst, du kan også oprette og sælge andre ydelser"

Under "min profil" kan du nemlig oprette dig som producer, Mix & Master tekniker og/eller sangskriver.

Klik her og tjek ud hvordan andre har gjort