FAQ

Generelt

Hvad er Juicebox?+

Juicebox er en brugerbaseret handelsplatform for musikproduktion, hvor vi forbinder musikere og serviceudbydere i musikbranchen. 

Du kan som musiker finde præcis den professionelle hjælp du mangler til at færdiggøre din musik, og Juicebox præsenterer lige nu både producere, lydteknikere og musikstudier, som kan bookes og betales direkte igennem Juicebox.

Som serviceudbyder kan du nemt oprette en profil og blive kontaktet direkte af musikere som leder efter netop dine færdigheder og kompetencer.

Hvem er Juicebox for?+

Juicebox er for musikere som leder efter dedikerede og dygtige serviceudbydere i musikbranchen som kan hjælpe dem med forskellige dele af musikskabelse. 

Hvis du er Producer, Lydtekniker eller har et lydstudie du gerne vil leje ud, så kan du oprette dig gratis på Juicebox, tilbyde din service eller lydstudie og blive booket direkte af interesserede musikere.

Hvordan fungerer Juicebox?+

Juicebox fungerer på følgende måde:

  1. Producere, Lydtekniker og Lydstudie-ejere kan oprette sig gratis som bruger på Juicebox. Interesserede musikere kan finde og filtrerer vores liste af serviceudbydere indtil de finder den helt rigtige person. 
  2. Anmod herefter om at booke denne serviceudbydere til den ønskede opgave hvor du angiver en titel, foreslår pris og deadline, giver en beskrivelse af opgaven samt vælger hvilke type service det er du vil booke. 
  3. Herefter skal dig og serviceudbyderen forhandle og blive enige om vilkårene for opgaven, og her kan i både skrive og videochatte. Når dette er accepteret af begge parter, betaler du for opgaven med det samme, og serviceudbydere kan herefter begynde sit arbejde. Serviceudbyderen modtager først sine penge EFTER opgaven er færdiggjort, og Juicebox holder derfor pengene indtil da. 
  4. Inden opgaven er færdig kan dig og serviceudbydere skrive til hinanden samt sende lydfiler og billeder. 
  5. Når begge parter er tilfredse med resultatet, afslutter I opgaven, og serviceudbyderen vil modtage sin hyre og du vil modtage dine filer. Her er det vigtigt at i giver en skriftlig samt en stjerne-baseret vurdering af hinanden og arbejdsforløbet. Gode anmeldelser er vigtige for begge parter da serviceudbydere vil blive rangeret højere samt blive booket oftere, og serviceudbydere vil gerne arbejde sammen med musikere som andre har været glade for at arbejde sammen med.

Betaling

Hvordan betaler jeg?+

Al betaling foregår online gennem betalingssystemet Stripe.

Tryk “godkend” og du vil blive videresendt til et betalingsvindue fra Stripe.

Når opgaven er færdig og du er tilfreds, tryk “giv din vurdering af opgaven” og marker at opgaven er færdig, og frigør pengene til Serviceudbyderen.

Herefter vil pengene blive sendt til Serviceudbyderen.

Pas på dig selv. Hvis der er nogen som beder dig om at betale udenom Juicebox betalingssystem, lad være med at gå med til det da der findes mange bedragere derude, og vi kan ikke hjælpe dig hvis du har sendt penge uden om platformen. Du bør dog anmelde profilen og forløbet til os, så vil vi lukke profilen, og gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Hvor meget tager Juicebox for at hyre folk?+

Det er gratis at oprette en bruger på Juicebox.dk. Vi tager dog et cut/kommission på 16% fra serviceudbyderen/sælgeren af handler som finder sted på platformen hvis de har en "gratis" bruger. Hvis de har en "pro" bruger tager vi 8%, men dette koster dog 149 kr. om måneden for sælgeren.

Juicebox er gratis at bruge for købere, og man betaler kun for de handler man selv anmoder om. Her aftaler køberen selv prisen sammen med sælgeren, og der bliver kun lagt et lille administrationsgebyr oveni. Mere info om dette kan findes i vores Vilkår og Betingelser. Som køber kan du også blive "pro" bruger for 149 kr. om måneden, og her får du adgang til alt det samme som "pro" sælgere gør, bortset fra den ændrede kommission som kun kan påvirkes af hvorvidt sælger er "gratis" eller "pro" bruger.

Læs mere om vores priser her.

Hvorfor skulle jeg betale en udbyder gennem Juicebox?+

Sikkerhed:
Hos Juicebox kan du betale med kreditkort, nemt og sikkert. Betalingen er sikker fordi du betaler før opgaven går i gang, og først frigiver pengene når du har modtaget servicen. Samtidig kan serviceudbyderen være sikker på at pengene nok skal blive betalt, eftersom at opgaven ikke kan startes før den er betalt.

Vores serviceudbydere ved, at du vil bedømme samarbejdet efterfølgende og deres omdømme afhænger af det.

Support:
Juicebox er en hands-on virksomhed, hvis succes er baseret på vellykkede samarbejder. Når du betaler Juicebox, betaler du derfor en virksomhed som har fokus på at handlerne foregår på en ordentlig og retfærdig måde. Hvis der er noget som går galt, kan du altid kontakte os på support@juicebox.dk, og så vil vi gøre hvad vi kan for at løse det. Vi er her for at hjælpe!

Hvornår modtager jeg betaling som udbyder?+

Hvis dit lydstudie er blevet booket, så afsluttes bookingen automatisk efter den aftalte dato og tidspunkt. Bookingen er først accepteret når kunden har betalt. Du modtager pengene én gang månedligt.

Hvis du er blevet hyret som Producer, Mix & Master eller sangskriver, så er der lige et ekstra trin inden du kan modtage pengene. Inden bookingen er gået igennem, så har kunden allerede betalt, men før pengene frigives og du som udbyder kan modtage pengene, så skal begge parter indikere at opgaven faktisk er færdiggjort. I skal derfor begge ind på opgaven og trykke på knappen "Arbejde færdig" i chatten. Når begge har gjort dette vil udbyderen modtage pengene. Igen modtager man sine penge én gang månedligt. Dette ekstra trin har vi indført for så vidt muligt at undgå uenigheder om hvorvidt opgaver er slut eller ej og for at begge parter holdes op på at få færdiggjort projektet så alle er tilfredse.

Om os

Hvem står bag Juicebox?+

Juicebox blev startet af Mathias Møller Preisler, Frederik Hald, Martin Linde Danty og Andreas Gade Jensen i 2019.

Mathias er rapper, sanger og producer, går under kunstnernavnet Preis og er den ene halvdel af duoen SpaceCamp. Derudover har han en kandidatgrad fra Roskilde Universitet i Global Studies og Communication Studies. 

Frederik er rapper, sanger og producer, går under kunstnernavnet Fred Hall og er den anden halvdel af duoen SpaceCamp. Derudover har han en kandidatgrad fra Roskilde Universitet i Global Studies. 

Martin er DJ og producer, han går under kunstnernavnet Milk Slice, og er holdets designer. Han har læst på IT-Universitetet samt New York Institute of Technology, og arbejder ved siden af som designkonsulent hos Microsoft. 

Andreas er holdets superstjerne. Som full-stack developer med mange års erfaring fra bureauverdenen er det Andreas som udvikler og vedligeholder Juicebox platformen. 

De fire partnere startede Juicebox med en vision om at hjælpe musikere som ikke har et stort personligt netværk, at overskueliggøre branchen samt at gøre afstanden med selvstændige musikere og professionelle serviceudbydere i branchen kortere.

Læs mere om holdet bag og vores Advisory Board her.

Hvilke services kan man finde på Juicebox?+

Vores serviceudbydere specialiserer sig i et bredt udvalg af genrer i et bredt spektrum af priser.

Du kan finde en bred vifte af serviceudbydere på Juicebox.dk. Til at starte med vil man kunne finde producere, lydteknikere og lydstudier. Vi glæder os til at kunne åbne op for yderlige services som f.eks. instrumentalister, vokalister, lyddesignere og meget mere. Skriv gerne til os hvis du har et ønske om hvad vores næste kategori skal være.

Hvis jeg har et problem eller et spørgsmål, hvor kan jeg kontakte jer?+

Du kan finde en del svar i vores FAQ, ellers er du altid velkommen til at skrive en mail til support@juicebox.dk.

Diverse

Hvad er Juiceblog?+

Juiceblogs sektionen er hvor besøgende kan læse blogs omkring alt fra hvordan man udgiver musik, hvad forskellen egentlig er på en producer og en lydtekniker, hvad henholdsvis et Mix og en Master er, og meget mere. 

Juiceblogs er skrevet både af Juicebox holdet selv og af serviceudbydere på platformen.

Alle Juiceblogs er læst og godkendt af Juicebox. 

Hvad er Juicebox Festival?+

Juicebox Festival er vores årlige heldags-musikfestival for upcoming musikere som vi har afholdt hvert år siden 2018 under Bispeengbuen på Frederiksberg. Her hylder vi den store talentmasse vi oplever i vækstlaget og giver dem en stor scene og en respektabel hyre for at optræde. Alle musikere er nøje udvalgt igennem vores ansøgningsproces, og vi modtager ansøgninger fra alle på tværs af genrer, køn, etnicitet og alder med kyshånd, og vi har altid fokus på diversitet i vores line-up.