Ark Recording Studio

Ark Recording Studio

Stenløsevej 99, 2700 Brønshøj

Plads til 10 (110m²)
64 inputs (kanaler)
Velkommen til Ark Recording Studio!
Studie 1 har et af de bedste indspilningsrum i Norden med ekstrem akustik (skal opleves), fantastisk til indspilning af trommer, men ligeledes velegnet til kor og akustiske instrumenter. Udover dette rum er der 2 andre indspilningsrum (B og C). Henholdsvis med variabel akustik og helt tørt overdub rum. Kontrolrummet er kontrueret specielt af SLT's ”Ole Lund Christensen” og Brüel & Kjær, så det store aktive monitor anlæg Amspeakers 3500 Watt, er bygget sammen med kontrolrummet som en samlet enhed. Der er et stort udvalg af outboard udstyr og mikrofoner. Midt for, findes Solid State Logic pulten med den unikke SSL lyd og computermix, samt det store Pro Tools. Vi gør meget ud af god atmosfære og derfor har vi gode rummelige opholdsfaciliteter, med masser af daglys, terrasse og have. Professionelle teknikere og god behandling af kunderne.
Kontakt os her, og lav en aftale om et besøg, det kan godt svare sig. Professionalisme og service gør Ark Recording Studio til det oplagte valg!
Kort udpluk af artister der har indspillet her:
- L.O.C.
- Thomas Helmig
- Nik & Jay
- Rasmus Seebach
- Magtens Korridorer
Og mange, mange flere
Gear:
Vi har et kæmpe udvalg af mikrofoner, instrumenter, midi udstyr, preamps, reverbs osv. Så vi tør godt garantere at vi har hvad du skal bruge, ellers tager vi den i chatten når du har anmodet om en booking.